Klimplanten daar hebben wij iets mee!

In 2002 heb ik Hivy Pillar Greenfashion (HPG) opgericht, een bedrijf wat vernieuwende plantproducten (hardware) op de markt brengt. Alle producten zijn in eigen huis ontwikkeld en geschikt voor het groen inrichten van openbare buiten en binnenruimtes, winkelstraten, gevels, tuinen, terrassen en balkons. 

In 2010 heb ik het draadzuil concept Easy Plant Pillar (EPP) ontwikkeld en op de markt gebracht. De afgelopen jaren is het draadreksysteem steeds verder doorontwikkeld en in 2016 hebben we deze webwinkel daarvoor ingericht. Desgewenst kunt u de producten bij ons in het magazijn kopen, maakt u daarvoor eerst een afspraak met ons 0618557387.

Steeds meer gebruikers ervaren de voordelen en het gemak van het verticaal tuinieren met onze draadzuilen en daar zijn wij uiteraard heel erg blij mee.

0p Pinterest staan mooie fotovoorbeelden van onze producten, wilt u ze zien klik dan op de Pinterest afbeelding.

Soms wordt er nog veel te traditioneel gedacht, dat doen wij zéker niet. Hivy Pillar Greenfashion (HPG)  heeft een eigen website, vol met unieke klimplantproducten voor de tuin en in de stad www.hivypillar.nl